Navigatie

Herroepingsrecht 


Het herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, ben je verplicht je retourverzoek door middel van een ondubbelzinnige verklaring aan te melden via info@the-outfit.nl. Je krijgt dan van ons een bevestiging. Je kunt het pakket verzenden via een PostNL-servicepunt. THE|Outfit is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede, neutrale verpakking. Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Wanneer met onze Klantenservice is overeengekomen dat je het pakketje retour kunt sturen, frankeer het dan voldoende. THE|Outfit neemt geen zendingen onder rembours aan. Deze worden geweigerd. Retourzenden van pakketten is voor eigen rekening.

 

Terugbetaling

Nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht ontvang het bedrag van het product binnen veertien dagen terug, mits wij het/de product(en) retour en in de juiste staat hebben ontvangen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, indien mogelijk, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour en kunnen niet geruild worden.

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten in Nederland maximaal € 6,95 zullen bedragen.

 

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Producten met pailletten, steentjes, verwassen of gedraagde producten.

 

Ruilen

Indien je wilt ruilen, dit in orginele verpakking met prijskaartje en ongedragen. De kosten zijn voor eigen rekening. Neem hiervoor even contact met ons op via info@the-outfit.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden. 

 

Retourneren in de winkel

Is het product goed maar wilt u het product toch ruilen in de winkel, dan geven wij u een tegoedbon in plaats van geld.

Gastenboek

  • 06-09-2018 - inderdaad mooie website met een leuk aanbod. lees meer
  • 07-07-2015 - Het Nicole! Wat leuk dat je een eigen site hebt...  lees meer
  • 15-05-2015 - hoi nicole superleuke site mooie spullen en accessoires leuke tassen...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 THE|Outfit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel